За булките на пролетта

За булките на пролеттаВ новия си брой сп. Булка разкрива какво е актуално за сезона? На фокус са модните акценти за булката на пролетта с най-новите предложения на известни български и чужди дизайнери и колекциите им за 2008 година. Дантелата е в триумф! Ще научите кои са 10-те най-скъпи рокли в света и кой ги притежава. Пъстрата палитра от сватбени аксесоари ще ви ориентира какво е модно и какво непремено трябва да имате. For You With Love и White Dreams са фотосесиите в броя за бъдещите младоженки. В сезона на баловете са цветните предложения за абитуриентки в сесията Color Night. В репортажи от модния подиум ще видите кой, къде и с какво впечатлява публиката.

Козметичната витрина е пълна с новости, които представят най-новите продукти и цветове за сезона с пролетните колекции на световни make up марки. Day & Night или 4 предложения за дневен и вечерен сватбен грим. Ще научите и кои са топ ароматите на пролетта?

Очакват ви интересни идеи за организацията на празника – къде да бъде мястото, каква може да е пролетната декорацията, поканите, тортата и още ред тънкости в подготовката, с които може да превърнете сватбата си в бляскаво тържество. Как да се преборите с предсватбената треска и пролетната умора? В новата ни рубрика “Въпроси и отговори” – вие питате, а ние ще ви дадем съвет.

Ще разберете кой спечели приза “Булка на годината 2007” в конкурса на сп. БУЛКА и кои са щастливките, които получиха 10 поощрителни награди.
Конкурсът “БУЛКА НА ГОДИНАТА” продължава и през 2008-ма – подробности за него в www.spisaniebulka.com

Автор: сп. БУЛКА