За булките на пролет 2016

Новият сватбен сезон е открит и пролетния брой на сп. БУЛКА ще ви насочи към актуалните тенденции в модата, прическите и грима. На корицата е Елеонора Манчева - единствената българка с корона “Мисис Вселена 2007”, представяйки модел на Pronovias Atelier от Haute Couture Collection, съчетаващ риза и пола. Горната част е от естествена коприна и фино Chantilly, а долната - фантазия от дантелени къдри и копринено морбидо в А-линия. Коланът с ръчно пришити кристали е на Badgley&Mischka, а всичко това ви очаква в бутик Bridal Fashion - представител на марките у нас.

За булките на пролет 2016

Русалка или Градска принцеса? Образът на булката този сезон е изпълнен с романтика, женственост и свеж сексапил! На фокус е и абутириентката с 30 горещи предложения за бала.

Супер моделът Аня Воскресенска - едно от най-търсените лица на световната модна сцена и любимка на дизайнери като Армани, Роко Бароко, Оливие Рустен (Balmain), Херве Моро (Pronovias) и др., споделя в ексклузивно интервю за сп. БУЛКА за извървения път и любовта си към професията.

Ще научите още каква е модата при сватбените торти, кои са актуалните тенденции в декорацията на сватбените тържества през 2016-та, какви са отговорностите на кумовете и шаферите и т.н.

В рубриката "Въпроси и отговори", Деси Банова е в ролята на сватбен агент и съветва читателките за сватбените им вълнения.

От броя ще научите и коя е "Булка на годината - 2015" и нейните подгласнички, участвали в едноименния конкурс на сп. БУЛКА - www.spisaniebulka.com.