Playboy с тотално нова концепция - без голи снимки

Ако сте фен на любопитните факти, може да искате да си запомните името на Дри Хемингуей. Тя е първата Плейбой дама, която се включва в "новия живот" на списанието.

Мис Март 2016 е правнучка на Ърнест Хемингуей. Тя е на 28 години, пие само текила и е фен на групата Alt-J. Майка й, Мариел Хемингуей, е на корицата на Playboy през 1982 година

Промяната идва месеци след като Playboy обяви, че ще спре да публикува снимки на голи жени - практика, която е била неразделна част от съществуването му от 1950 г. насам. Както NPR докладва в момента, броевете в обръщение са паднали от 5,5 милиона през 1975 г. до около 800 000 в края на 2015.

За новато издание, Хемингуей позира със и без дрехи; последните снимки са представени в черно и бяло и са подобни на фотосите, които можете да откриете в списания като Esquire и GQ.

Playboy  с тотално нова концепция - без голи снимки

За Playboy, новите промени включват премахването на опаковката на самото списание, което се продава така от 1985.

Други промени, в съдържанието на списанието са:
- По-голям размер - списанието ще се издава в размер от 11 инча, вместо в този от 9 инча, както досега.
- Франкофил - завръщането на рубриката Интервю с Джеймс Франко.
- Заешка дупка - експертът Бен Щот ще пише на различни теми, като тази за месец март е голотата.
- Playboy Съветник - колонката със съвети ще бъде публикувана от жена - Рейчъл Рабит (rabbit - заек) Уайт - като презимето й наистина е Рабит, научихме от нейния сайт.

Скот Фландърс, директор в Playboy, коментира новата концепция на псианието в интервю за CNN:
"Мисля, че в днешния свят, това е нещо нереалистично да се мисли, че някой е абониран за списание Playboy, защото не може да намери голота никъде другаде".