Нови `звездни марки` в онлайн бутик

Linda FarrowКакво обичат да носят Madonna, Cameron Diaz, Sarah Jessica Parker, Kate Moss или Lucy Liu? Това може да разберете като разгледате новите `звездни марки` в онлайн бутика Пето авеню.

Аксесоарите на работещата в Лондон дизайнерка Lara Bohinc, впечатляващи с холивудски блясък и стил са достъпни вече и за всички отявлени ценители. Освен собствената си линия бижута и аксесоари талантливата дизайнерка е работила съвмество с марки като Gucci, Lanvin, Guy Laroche и много други. В момента работи и като консултант за Cartier International. Сред звездите почитателки на нейните изделия се нареждат Madonna, Cameron Diaz, Lucy Liu, Sarah Jessica Parker, Kate Moss, Kim Catral, Alicia Keys и др.

Бижутата на Lara Bohinc за изработени от месинг с 22 карата златно или платинено покритие.

Шеметната визия на очилата с марка Linda Farrow ще ви придаде маниашки привкус. Хитовата колекция е романтична препратка към 70-те години на миналия век, а моделите са изпълнени в модерните за сезона форми и цветове. Историята на Linda Farrow започва през 70-те години на XX век, когато тя се превръща в пионер заради новия стил, който налага - обгръщащите лицето очила - тип “маска” и използването на революционните тогава поляризиращи стъкла.

Lara BohincТя създава колекции очила и за някои от най-известните дизайнери - Emilio Pucci, Sonia Rykiel, Guy Laroche. Днес редица знаменитости като Kate Moss, David Beckham, Heidi Klum, Lenny Kravitz, Paris Hilton, Scarlett Johansson са сред клиентите на Linda Farrow Vintage.

За привържениците на чистата елегантност са колекциите на словенската марка ОKTOBER и френските аксесоари на Florian Denicourt.

Снимки:

1. Очила с марка Linda Farrow Vintage
2. Чанта на дизайнерката Lara Bohinc