Тоалети от Bridal Fashion блестят на
"Бизнес дама на годината"


Лорд Минчев напусна Къщата за час.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова беше почетен гост на "Бизнес дама на годината". Тя бе топло посрещната от лорд Евгени Минчев- сензационната звезда на риалити-то на "Нова" - " Биг брадър Ол старс", който е и собственик на престижния конкурс.

Отново повечето бизнес дами избраха тоалети от Bridal Fashion, с които блестяха с класа и стил.

Бизнедама на 2015 година е Петя Раева, която получи приза от принцеса Марина Лобанов Ростовски. Бившата депутатка спечели голямата награда заради бизнеса си в областта на здравословният начин на живот. Тя е притежател на верига ресторанти - Green Line и прозводител на минерална вода и био вина със същата марка.

Г-жа Раева сияеше в елегантна рокля от копринена бамбула и дантела Chantily в цвят - златиста перла. Красиви копчета на гърба и шлейф придаваха нежност на тоалета.


Тоалети от Bridal Fashion  блестят на


Гергана Ташкова, съсобственик на "Марс Армор" ООД бе като снежна кралица в платинено - една разкошна копринена феерия на каталунския гигант Pronovias, обсипана с кристали. Ефирното болеро до земята и прозрачните ръкави "иразяваха" приказност.

Г-жа Ташкова бе наградена със специален приз от комитета на конкурса.


Тоалети от Bridal Fashion  блестят на


Мисис Баба 2013 и собственик на "Адора ивентс" - Татяна Трайкова грееше в копринен разкош от дантела и морбидо с асиметрична горна част в нощно синьо на каталунския гигант Pronovias.

Бизнес дамата - Таня Стоянова с приз от 2013 г. - официален представител на "Daykin" за България блестеше в красив дантелен тоалет в метално черно с ръчно нашити пайети и перли в идентичен цвят. Красивият гол гръб изразяваше финес и стил.


Тоалети от Bridal Fashion  блестят на

Прекрасна рокля от същата марка избра и Мисис България Милениум 2013 - инж. Малина Димитрова - нежност, очарование и премерен блясък в кварцово розово се съчетаваха с нейната грация и красота.


Тоалети от Bridal Fashion  блестят на


Блестяща в тъмно платиненно бе и бизнес дамата и съсобственик на "Sandro Ferone" за България - Ваня Цолова, избрала съчетание от кристали и естествена коприна на марката - Sherri Hill. Почитател на същия бранд се оказа и бизнесдамата - Денислава Докторова - много стилна в тоалет от черна дантела с ръчно пришити камелии в сребристо, червено и тюркоаз.


Тоалети от Bridal Fashion  блестят на


В семпла елегантност в цвета на платината бе и собственичката на "Мисис България", "Supermodel Universe", "Мисис Баба", "Лейди България", "Мисис Дама", получила награда от Лорд Минчев в категория - 10 години почетен партньор в бизнеса.


Тоалети от Bridal Fashion  блестят на


Наградени бяха и Мисис България Вселена 2012 - Йордана Димитрова в категория "строителство и инвестиционни проекти", Изабела Сакутова за дебют - концептуални салони - Bra+clinic и др.

С аксесоари на Roccobarocco от Bridal Fashion бе и успешната бизнес дама - Цвете Борисова.


Тоалети от Bridal Fashion  блестят на


Стилното събитие се проведе в хотел "Балкан".