Кали и Вероника с общ проект

Родната модна марка DECALOGUE представи своята нова колекция INCOGNITO Есен / Зима 2015/2016, чието лице стана певицата Кали. Екипът за пореден път предлага на своите клиенти интересни и смели модни решения. Но още нещо ярко бележи излизането на новата колекция. След каузата в помощ на бездомни животните, модният бранд изрази друга своята позиция чрез поредна инициатива – този път целият екип застана зад каузата ПРОТИВ домашното насилие.

Кали и Вероника с общ проект

Кали, която носи в себе си бунтарски и независим характер, е перфектният избор за популярно лице, което по най-искрения и реалистичен начин да покаже със своя артистизъм емоцията и посланието на фотосесията.

Освен интересната локация на снимки и завладяващите кадри, дрехите от колекция „INCOGNITO” носят изключителния почерк на DECALOGUE, който не може да бъде сгрешен с никой друг.

Кали и Вероника с общ проект

В една очаквана симбиоза с певицата те успяват безупречно да подчертаят Кали като личност и индивидуалност. А високата оценка, която самата тя даде на дрехите, е повече от комплимент за марката. Както певицата вече коментира: "Силно впечатлена съм и приятно изненадана от моделите на дрехите, за които е избрала аз да бъда рекламно лице - колекцията й Есен-Зима. Това е стилът, който олицетворява точно моята душа. Дрехите са направени от материя, която е хипер лека, а в същия момент ти дава онази топлина и уют, която ти дава прегръдката на любимия човек. Мисля, че няма друга певица, на която тази колекция да стои толкова добре, колкото на мен".

Кали и Вероника с общ проект

С една различна и повече от екстремна фотосесия, българският моден бранд прибави още една звездна личност към своето бляскаво семейство.

Припомняме, че по-рано тази година лица на предходни колекции на марката бяха Магда и Камелия.

В колекцията "INCOGNITO" дизайнерката Вероника за пореден път е вдъхновена от своята любов към черния цвят и показва, както стилни и елегантни комбинации, така и спортни и ежедневни сетове. Съвсем в духа на новия сезон дрехите са решени в черно, khaki green, чистотата на бялото и вечните милитъри принтове.