Марина Кискинова нагорещява страстите във Vogue Music Club


Марина Кискинова ще бъде специален гост на официалното откриване на сезона във Vogue Music Club Пловдив на 24 септември (четвъртък). Специално за събитието младата певица ще представи новата си песен "Огледало", която е първият й самостоятелен сингъл и направи своя дебют преди броени дни на Sofia Fashion Week.


Марина Кискинова нагорещява страстите във Vogue Music Club


С много танци, музика и актуална клубна програма изпълнителката и момичетата от VS Dance ще нагорещят страстите и ще забавляват гостите на клуба. Освен авторските си песни и дуетите с Лексус - "Какво си мислиш?" и Били Хлапето - "Непознат", Марина ще изпее и кавъри на едни от най-нашумелите хитове през годината. Сред изпълненията в програмата й са песни на Риана, Рита Ора, както и актуални хип-хоп и R&B парчета.

За участието си в клуба младата певица разкрива, че с VS Dance подготвят нова хореография и ефектни костюми. Танците ще бъдат модерни с хип-хоп елементи, а моделите, които се шият специално за програмата са бляскави и наситени с брокат.

"Развълнувана съм, че именно аз ще открия сезона на Vogue Music Club. Освен новата ни програма, която е с актуални парчета и страхотни танци, имам удоволствието да представя на гостите и "Огледало" . Това е песен, която е много различна от всичко мое досега, а и специална - първият ми самостоятелен проект след дуетите, които направих", споделя Марина Кискинова.


Марина Кискинова нагорещява страстите във Vogue Music Club


Vogue Music Club в Пловдив е с изцяло нов интериор за своя втори сезон - модерен и стилен дизайн и зала на две нива. Програмата на клуба включва поп, r&b, хаус, хип-хоп, денс, ретро българска и чужда музика. В четвъртък, вечерта е запазена за DJ тематични партита. Сряда и петък са дните с лайв изпълнения на едни от най-добрите музиканти, групи, рок банди и изпълнители. Организаторите обещават силен сезон на своите посетители с едни от най-големите имена на българската сцена, а и не само.


Фото:
1. Марина Кискинова в кадър от последната си фотосесия.
Фото: © FlyArch studio
2. Обновеният интериор на Vogue Music Club.
Фото: © Vogue Music Club