Марина Кискинова с нова песен на SOFIA FASHION WEEK 2015

Лилия Желева

Марина Кискинова с нова песен на SOFIA FASHION WEEK 2015

Младата певица и актриса Марина Кискинова ще представи новата си песен „Огледало” за първи на Sofia Fashion Week 2015. През втората вечер от модното събитие, 18 септември, изпълнителката ще покаже пред публика първия си самостоятелен сингъл. „Огледало” е най-новият проект на Марина, клипът към него бе заснет преди броени дни, а видеото ще бъде готово в началото на октомври.

Марина Кискинова с нова песен на SOFIA FASHION WEEK 2015

„Развълнувана съм, че имам удоволствието да представя „Огледало” на едно от най-големите модни събития през годината.”, споделя Марина. „Песента е различна от всичко, което съм правила досега и е много специална за мен. Надявам се гостите да я усетят и да стигне до сърцата им.”, казва още певицата.

На събитието Марина Кискинова ще пее и с рапъра Lexus. По време на втората вечер от Sofia Fashion Week двамата ще представят дуетното парче „Какво си мислиш?”, заедно с танцьорите от VS Dance. Новата песен „Огледало” е първият самостоятелен сингъл на изпълнителката, а песните й до сега са били в дует с Били Хлапето, Lexus и Део.

Марина Кискинова с нова песен на SOFIA FASHION WEEK 2015

Sofia Fashion Week 2015 ще се проведе в дните 17, 18 и 19 септември в EFE Marinela и ще представи над 50 актуални колекции на български и световни модни брандове. Организатор е 359 Model & Talent със собственик Мария Бонева.

В първата вечер ще бъдат представени чуждестранни марки, вторият ден от събитието ще покаже български модни къщи и дизайнери, както и студентски колекции. Кулминацията на Sofia Fashion Week 2015 ще бъде с гала-вечер на 19 септември, която ще открие проф. д.н. Любомир Стойков – председател на Академията за мода.

Марина Кискинова с нова песен на SOFIA FASHION WEEK 2015

Сред топ моделите, които ще дефилират на Sofia Fashion Week 2015 са: Ивайла Бакалова, Гергана Полежанова, Цеци Красимирова, Роси Иванова, Деси Зидарова, Венета Харизанова, Юлия Юревич, Цвети Разложка и други. Режисьор на модното събитие е Силвестър Лолов, а хореограф на ревюто и денс директор е Камелия Аврамова.

Билети за модното събитие могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim и в сайта на Виктория Холидейз. Повече информация за Sofia Fashion Week 2015 ще намерите на сайта //www.sfw.bg.

Снимки:
1. – 4. Снимки от последната фотосесия на Марина Кискинова.
Фото: Димитър Халачев и Василена Василева/ © Flyarch studio