Шест модни лица представят първото издание на Sofia Fashion Week

Топ модното събитие на годината SFW избра своите първи
официални лица за всяка една от тематичните вечери
от
17 до 19 септември в EFE Marinela


Първата вечер е поверена на Камелия Аврамова и Даниел Георгиев. Този тандем има нелеката задача да открие най-очакваното модно събитие в страната. Камелия Аврамова или по-известна като "русата адреналинка от "Господари на ефира". Има богат опит в телевизионна и модна хореография, което доведе до логичния избор Камелия да е основен хореограф на SFW. Нейн сценичен партньор е модела Даниел Георгиев, прославил се като "българинът, станал рекламно лице на "Долче и Габана".


Шест модни  лица представят първото издание на Sofia Fashion Week


На 18.09.2015 щафетата поемат топмоделът Лиляна Станаилова и състезателят по канукаяк Радослав Куцев.


Шест модни  лица представят първото издание на Sofia Fashion Week


Финалът на 19 септември е поверен на топ моделът Ивайла Бакалова и Мистър София 2014 - Петър Кременски. Ивайла ще се върне в България специално за първото издание на SFW, а веднага след като приключи лети отново за Дубай, където работи и живее. Петър е шампион на България в 200 метра и успешно съчетава модата и спорта.


Шест модни  лица представят първото издание на Sofia Fashion Week


Билети за първото издание на SFW може да закупите от мрежата на Eventim и в сайта на Виктория Холидейз ! Местата са ограничени!


Още за лицата на
SFW 2015

Камелия Тодорова
Камелия Василева Аврамова е на 25 години от град Пловдив. Участвала в много конкурси и ревюта. Снимала се е за турски, български и гръцки списания, билборди, вестници, видеоклипове, реклами и в няколко български и световни кинопродукции. През 2008 г. печели конкурса "Мис Лято", а през 2011 представя България на "Miss Pearl of Europe" в Кипър, където печели наградата за най-красив национален костюм. Участието ѝ през 2012 г. на конкурса "Miss Exclusive of the World" в Чешме - Турция ѝ носи 4-то място от 54 държави. След това събитие идва идеята да организира национален конкурс, който да излъчва по една победителка всяка година, която да представя страната ни на световния конкурс. От 2013 г. започва да организира конкурса заедно с топ модната агенция "359 Model and Talent". Събитието се радва на огромен зрителски и медиен интерес. След титлата на световния конкурс ѝ предлагат договор с "Elite Model Management" в Лос Анжелис, но точно тогава се явява и на кастинг за адреналинки и подписва с "Господари на ефира". Известна е като адреналинка в предаването до 2015 г. Ками е изключително атрактивна и артистична. Хореограф е на голяма част от модните събития и конкурски в страната. Вече е и едно от лицата на Sofia Fashion Week - Bulgaria и хореограф на събитието. Камелия обучава и подготвя моделите (деца, жени и мъже) и в новата професионална агенция за модели и таланти "359 Model and Talent", собственост на Мария Бонева.

Данел Георгиев
Даниел Георгиев стъпва на модния подиум преди 2 години, но зад гърба си вече има своите многобройни успехи. Даниел е и горд носител на престижната титла за мъже модели "Мистър Менхънт България 2012". Представя  България в тайландската столица Банкгог на международния конкурс "Менхънт интернационал" и си тръгва с множество договори за снимки и филмови роли. През 2014/2015 в Милано снима за модниите диктатори Дойче и Габана,а през септември паралелно с българското издание на Sofia Fashion Week 2015 Мистър Георгиев е офицално лице и на модния форум в Милано.

Лиляна Станаилова
Освен модел, Лиляна Станаилова има и своя галерия - LS Art Gallery на ул."Будапеща" №70 , където рвдовно прави, освен свои самостоятелни изложби,така и на други автори.

Лиляна Станаилова е позната в обществените среди като тв лице. Преди време тя бе  една от водещите  на предаването "Време за мъже" по TV 7. С днешна дата младата красавица няма амбиции за тв кариера. Тя е студентка в специалност"Екология" в НБУ, а паралелно с това развива и свой собствен бизнес. Освен талантлива, Лили е и истински топ-модел, често краси кориците на български и чужди издания.

Лиляна Станаилова е звездата в пролетната рекламнакампания на Battibaleno. "Освен излъчване на супер-модел, тя притежава и тази котешка дързост, която е подходяща за дрехите. И невероятни черти! В крайна сметка тази кампания е за жената хамелеон и за нейната способност да влиза в различни образи - от бизнес дамата до бунтарката, затова избрахме жена, която ни вдъхновява" - споделиха от модния бранд.

Блатечки свива мацка на Врачански. Това е една от интригите в новия филм "Люси", чиято камера се завъртя преди дни. Там Лиляна Станаилова прави и своите стъпкив киното.

В ролята на сексапилната мацка е 24-годишната Лиляна Станаилова. Лили е художник, модел, пее, свири на кейборд, а това е дебютът й в киното. "Моята героиня е дива, красива, непокорна и обичаща адреналина и много си приличаме, сподели моделката.
Не случайно и Лиляна Станаилова е избрана и за едно лицата на първото издание на SFW, защото е различна, вдъхновяваща и модерна.

Радослав Куцвв
Щастливата звезда на Радослав Куцев изгрява на първото издание на Sofia Fashion Week 2015. Успешен спортист - канау каяк,наскоро прекрати спортната си кариера,за да се качи на модния подиум. Състезател е на Младежката олимпиада за Азербайджан в продължение на 2 години,носител е на множество почетни титли и в България. За Радослав Куцев тайната на успеха се крие в положителните мисли и нагласи,усмивката не слиза от него,винаги има на разположение перфектно джентълментско отношение! За модата го откриват приятели и му казват - " Ти си ! "

Ивайла Бакалова
Родена е в град Варна, където завършва френска езикова гимназия след което следва "Маркетинг и реклама". През 2000 г. печели конкурса "Мис Черно море" в курортен град Албена, а през 2001 г. става "Мис България - Вселена 2001". Взема участие в "Мис Вселена - 2001" в Пуерто Рико, и "Модел на Вселената" в Истанбул - 2001 г. Един от най-прeдпочитаните модели за модни сесии, както в България, така и по света. Към настоящия момент Ивайла успешно се реализира в Дубай, където успява да използва харвардското си образование и да развива кариера в областта на бизнеса с луксозни недвижими имоти.

Петър Кременстки
Българския участник Петър Кременски - Мистър София 2014 ще представи страната сред участници от цял свят през октомври в Казахстан.Петър е и доста сериозен и добър състезател по лека атлетика. Има куп международни и държавни титли.Като най-изпъкващите да 6-то място на Европейско първенство за юноши и девойки до 23г , 3-кратен балкански шампион и 4-кратен държавен шампион на 200м.