Страст в косите с новия брой на Coiffure Beauty!

В ноемврийския брой на сп. Coiffure Beauty ще ви запознаем със Сирил Брюн, носител на Първата международна награда Wella Trend Vision в Берлин. Повече за него и страстта му към косите ще намерите на с. 24 в броя.

„Исках да създам воали, маски и материи, които напомнят паяжина и дантела“ – споделя Джоана Крий Браун, художествен директор на Тревор Сорби, за новата си колекция Espirita. Нейните умели ръце създават разнообразие от форми и плътност. В косите виждаме плитки, фиби и техники на работа, достойни за майстор-коафьор.

Страст в косите с новия брой на Coiffure BeautyСтраст в косите с новия брой на Coiffure Beauty

Още предложения от Великобритания. Dominatrix – запленяваща колекция на Анжело Семинара, творчески директор на Тревор Собри Интернешанъл. Формите и цветовете в Dominatrix сякаш разговарят оживено, преливайки от красота и чувственост. Една история за контрасти и изненади, изпълнена с женственост. Виждаме плътни обеми и тежко падащи бретони, леки като перце коси и бляскави завършеци на фризурите.

Страст в косите с новия брой на Coiffure BeautyСтраст в косите с новия брой на Coiffure Beauty

Colormetrics е невероятна колекция, дело на художествения екип на Тревор Сорби – еталон за прецизност в прическите и цветовете. Копринените материи са акцентирани с контрастни цветове, а меките линии са допълнени от графични форми.

Страст в косите с новия брой на Coiffure Beauty

Четете още:

За мода:
Модна къща Hermes – oт сарачница до луксозен лейбъл
Тенденции – Психология на стила
Пантофките на Пепеляшка – Удобство, красота и практичност

За красота и здраве:
Не позволявайте на есенните депресии да помрачат дните ви
Стратегия за добро настроение през есента
Маските – люлка за красива кожа
”Масажът е чувство, отговорност, изкуство, което развива сетивата.”
С любов за вашето тяло, Fresh look
Гримирана красота