Елена от Биг Брадър 2 представя модна колекция „Парчета любов”

Елена от Биг Брадър 2 представя модна колекцияЕлена Гeоргиева, позната на всички като Елена от Биг Брадър 2, представя първата си самостоятелна колекция с моден спектакъл на Камерната сцена на Народния Театър. Необичайното ревю, озаглавено „Парчета любов”, е с хореографията на Боряна Сечанова и в изпълнение на Балет „Арабеск”. Режисьор е Борис Панкин. Музиката е на Доорс, а историята, разбира се, е любовна.

Повече от година отне на младата дизайнерка подготовката на първата й самостоятелна колекция с марката на Модно Дизайнерско студио „EGG”. С тази стъпка Елена най-сетне сбъдва своята мечта да работи в полето на модата.

Колекцията „Парчета любов” включва над 30 дамски и мъжки ансамбъла. Освен от парчета любов, първата модна колекция на Елена е създадена и с новите текстилни колекции от Роберто Кавали, Долче и Габана и др. Платовете са внесени от Франция и Италия и отразяват последните тенденции при цветовете - бежово, кафяво, черно, бяло, сиво. Материите са естествени и удобни - туид, студена вълна, деним, шифон, тафта, жакард. Модните предложения на Елена въплъщават актуалните обеми и форми като широките ръкави и високите талии. Облеклата за ежедневието са сдържани и елегантни, с минимум декорации и обеми, докато официалните тоалети са блестящи и чувствени.

Елена от Биг Брадър 2 представя модна колекция


Макар да представя готово за носене облекло, Елена е далеч от представата за конфекция. Колекцията „Парчета любов” ни връща към любовта като движеща сила, която ни помага да спасим себе си в сивото удобство на ежедневието и рутината. Затова всяка дреха е различна, споделя Елена - така, както всеки от нас се влюбва и открива любовта по различен начин.

Елена от Биг Брадър 2 представя модна колекцияМодно дизайнерско студио EGG са Елена и найният съдружник Паулина Деянова. Елена е творческата половинка, докато Поли, инженер по образование, е практичната и пробивна личност в професионалния тандем. И двете имат обща цел – да създават елегантна мода за ежедневието и за официални поводи.

Зад името, напомнящо съвършената простота, меките заоблени линии и скрития потенциал на яйцето, всъщност е скрито съвсем просто за дешифриране послание. Това са инициалите на дизайнера - Елена Георгиева Георгиева.