Bridal Fashion представи Rubino и Pink Jardin de Capri - новите аромати на Roccobarocco

Известна на българския пазар като официален представител на световноизвестните производители на булчински и вечерни тоалети -  Pronovias, Enzoani, Sherri Hill и Roccobarocco, Bridal Fashion този път акцентира на нови продукти. Това са последните аромати на италианския дизайнер – Роко Бароко, за които е получила официални дистрибуторски права за разпространение в страната.
Pink Jardin de Capri e летният ароматен хит на Роко Бароко за 2015 година, а Rubino – на есен/зима 2015-2016.

новите аромати на Roccobarocco

Pink Jardin de Capri е с върхови нотки – портокал, френско грозде и захаросана малина, в сърцевината са бугенвилията и белият божур, а в основата – кедрово и сандалово дърво, бензоин и ванилия.
Rubino е със следните съставки: върховите са италиански лимон, розов грейпфрут и мандарина,  в сърцевината има здравец и кори от канела и основните нотки са пачули, кедрово дърво, кашмир, ванилия, кехлибар и мускус.

новите аромати на Roccobarocco

новите аромати на Roccobarocco

За господата е новият Rocco с върхови нотки – лимон и канела, в сърцевината са листа от виолетка и тамян, а в основата – розово дърво, кехлибар, пачули, мускус.
Ароматите бяха представени със стил от Лейди Свят 2010 – Цвети Разложка във флорален тоалет на Sherri Hill и модният блогър от Follow Marietta.com – Мариета Зайкова (в рубинено червена елегантност на Pronovias). Преди това двете красавици се впечатлиха и от новата колекция от официални рокли - Fiesta 2016 на каталунския гигант като пробваха няколко тоалета, съчетаха ги  със сака на Roccobarocco и добавиха парфюм.

новите аромати на Roccobarocco

Ароматите на партито присъстваха и в шампанизирания зект от замъците на Германия –Schloss Wachenheim с вкус на личи, пъпеш, лимон, бъз и виолетка на които се насладиха гостите – бизнесдами от различни кръгове, певици и носителки на короните Мисис България. Първият Pink Jardin de Capri – стана притежание на певицата Глория (завърнала се наскоро от съвместно участие със световноизвестната звезда - Ищар), a първият Rubino - на бизнесдамата – Дора Блек Хемплер.

новите аромати на Roccobarocco

Bridal Fashion благодари на: вестник „Стандарт”, списание Love style, медийната група „Санома блясък”, сп. „Булка”,  Hilife, In life, Wachenheim Bulgaria, Quintessentially, Perrier, „Балдаран”,  „Неделя кетъринг”, Beauty zone, Zonta и Visa club  и на всички гости, уважили партито и им желае прекрасно лято!

новите аромати на Roccobarocco

новите аромати на Roccobarocco

новите аромати на Roccobarocco