Принц Джордж диктува детската мода

Щом принц Джордж се появи в един тоалет, в следващите няколко часа дрехите вече са изкупени от магазините.

Принц Джордж диктува детската мода

Миналата седмица появата на Джордж на крос вдигна продажбата до 1500% съобщава британският сайт "Grazia". А за да си подсигури кралския гардероб принц Джордж може да разчита на най-добрите детски дизайнери. Амая Ариета, дизайнерката на марката Amaia Kids много често работи за малкия принц. Синята жилетка, която той носеше за раждането на принцеса Шарлот е направена от Амая. Сътрудничеството й с кралската фамилия обаче датира още от първата бременност на Кейт Мидълтън.

"Първият път, когато тя влезе в магазина беше придружена от майка си Карол Мидълтън. Беше много странно, когато Кейт каза: Имам бебе и съм малко объркана. Може ли да ми помогнете", разказва сътрудничката на Амая - Сеголен Треска. Вярна на себе си Кейт се държеше съвсем естествено.
"Разбира се ние знаехме коя е. Беше изненадващо да видим колко естествена е. Ние й помогнахме както на всички млади майки, които минават през магазина. Струва ми се, че това й хареса, защото от тогава тя минава често", разказва още Сеголен Треска.

Дали и Шарлот ще стане лицето на детската марка. Определено има големи шансове. "Три седмици преди раждането на принцесата Кейт мина през магазина и купи три плетени жилетки, три тишърт-а и чорапки", казва в заключение Треска.

Очакваме следващите снимки на принцесата, за да видим какви са тоалетите й. Бутиците на Amaia Kids се намират в Челси и Лондон, а техни клиенти са Виктория Бекъм, Сиена Милър и Клаудия Шифър.

БГНЕС