"Art in Grand" предава щафетата на "Фестивала за МОДАТА и КРАСОТАТА"

На 26 юни ще бъде отбелязан символичния край на Второто издание на международния симпозиум за съвременно изкуство озаглавено "ART in GRAND", чийто домакин е отново "Гранд Хотел Варна", с коктейл за участници, журналисти и гости на комплекса от 18 часа и тържествена вечеря от 19 часа. В продължение на една седмица творци от България и Испания ще работятя на открито, пред очите на всички гости в комплекс Гранд Хотел Варна и Св. св. Константин и Елена, за да създадат своите проекции с дървен материал от ясен на тема "Море", които ще останат да красят парка на комплекса.

Почитателите на съвременната българска скулптура могат да станат непосредствени свидетели на творческото вдъхновение и усет към детайлите на доц. Никола Нинов, доц. Георги Минчев, Рашо Митев, Лилия Поборникова и Нандо Алварез, като проследят целия творчески процес в дните от 21 до 28 юни в парка на комплекс "Гранд Хотел Варна".

Международния симпозиум за съвременно изкуство

Веднага след закриването на Симпозиума за съвременно изкуство "ART in GRAND" - от 20:30 часа на 26 юни в комплекс "Гранд Хотел Варна" започва Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА - един от най-големите и престижни модни форуми в България. Благодарение на префектната организация на предходните издания за пета поредна година "Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА" е избран за НАЙ-ДОБРОТО МОДНО СЪБИТИЕ и ще се проведе във Варна. Лятната градина на "Гранд Хотел Варна" отново ще добие вид на най-престижните европейски модни подиуми и в две поредни вечери - на 26 и 27 юни мода на български и чужди марки ще "взриви" емоциите сред почитателите на висшата естетика. На фестивала се очаква да присъстват културния, бизнес и светски елит от цяла България.