Фестивал на модата и красотата 2015

Модна Агенция VIP Fashion Group, съвместно с най-големия моден портал в България - Fashion.bg имат удоволствието да Ви поканят да станете част от най-значимото модно събитие в България с домакин Гранд Хотел Варна

Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e един от най-големите и престижни модни форуми в България, с който се дава възможност на различни модни марки/български и чуждестранни/, да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. По традиция домакин на престижния форум е Гранд Хотел Варна, а организатор – Модна Агенция VIP Fashion Group.

Благодарение на перфектната организация на предходните издания за пета поредна година „Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА“ бе избран за НАЙ-ДОБРОТО МОДНО СЪБИТИЕ в морската ни столица.

През 2014 година лятната градина на Гранд Хотел Варна доби вид на най-престижните европейски модни подиуми, а двете поредни вечери мода на български и чужди марки, буквално взривиха емоциите сред почитателите на висшата естетика.

Фестивал на модата и красотата 2015

Модният спектакъл откриха най-малките модели на Агенция VIP Fashion Group на възраст между 2 и 12 години. Под бурните аплодисменти на публиката те дефилираха с най-актуалното в детската мода, представено от верига магазини CARNIVAL KIDS. Гостите имаха удоволствието да видят най-новите колекции на марките „AMNESIA“, TEMPO CASUAL, PHARD и ZU ELEMENTS, както и колекции бельо и бански костюми на “MILAVITSA” и “SEVEN SECONDS”.

Модата за мъже беше представена от „ANDREWS/“, „SAGE PLAZA“ и „DANIEL Fashion“. Присъстващите се насладиха и на серия бутикови обувки с марка „SARA PEN“ и „PRETTY FIT“, колекция дизайнерски бижута на BELLISSIMA, булчински рокли на дизайнерката Стойка Хаджиева - "ТОНЕНА", дизайнерските колекции на модните къщи „VETEIDA“ и BANDEROL, както и модните линии на “IXTYS”, “FENICE AND JULIA” и “ROSE”.

Кулминацията в модния спектакъл бе ексклузивното за България представяне на дизайнерски сватбени рокли на световно известните марки Justin Alexander, Lillan West, Sincerity и Sweetheart, представени от AEGEAN FASHION GROUP.

Тази година Модния форум ще се проведе на 26 и 27 юни в лятната градина на Гранд Хотел Варна в Комплекс „Св. Свети Константин и Елена“. На Фестивала се очаква да присъстват над 800 гости - представители на културния, бизнес и светски елит от цяла България.
В рамките на две поредни вечери ще бъдат представени последните модни колекции на реномирани марки, актуалните тенденции в козметиката и грима, както и коафьорски демонстрации на водещи салони за красота.

И този сезон водещ на събитието ще бъде актьора Симеон Лютаков. „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ – Варна 2015, ще се осъществи благодарение на генералното партньорство на Mall Varna, Винарска изба Варна, Салони Nushi, както и любезното домакинство на Гранд Хотел Варна.

Официални медийни партньори на събитието са: вестник “Черно море“, и сайтовете: www.fashion.bg, www.ViewSofia.com, www.topmodel.bg, www.moreto.net, www.varnautre.bg, www.ydara.com, www.yep.bg и www.dnesplus.bg и др.

Снимка: Фестивал на модата и красотата 2014