Марина Кискинова откри две събития в началото на летния сезон

Лилия Людмилова


Началото на летния сезон е изключително активен за младата певица и актриса Марина Кискинова. След като наскоро направи промоция на видеото към песента "Какво си мислиш?" с рапъра Lexus, тя откри две атрактивни събития за началото на сезона - боксовият турнир в София и Planet Yacht на Свети Влас. Заедно с нея на сцената се изявиха и водещите хип-хоп групи в България - VS Dance и балет "Нова".


Марина Кискинова откри две събития в началото на летния сезон


Българската федерация по бокс беше домакин на първия кръг от втория цикъл на най-актуалните серии на Международната боксова асоциация през уикенда. Турнирът събра едни от най-добрите боксьори в България, а в нежен контраст със състезанието бяха изпълненията на Марина Кискинова и VS Dance, които откриха боевете. Те представиха част от клубната си програма за сезона, като изпълнението им беше на самия ринг. Гости и участници се насладиха и на песента "Непознат", която певицата изпълнява заедно с рапъра Били Хлапето. Динамичният ритъм, танците и спортните костюми допринесоха за настроението на присъстващите и откриха подобващо събитието.


Марина Кискинова откри две събития в началото на летния сезон


Заедно с балет "Нова" Марина Кискинова даде официалното начало на летния сезон и за един от най-предпочитаните клубове по морето - Planet Yacht на Свети Влас. За там младата изпълнителка беше подготвила различна програма с актуални R&B и денс песни. За разлика от спортните костюми, тук стилната визия на певицата се допълваше от бяло сако и елегантни високи обувки, които не й попречиха да танцува на сцената. За своите почитатели Марина разкри, че участията й с балет "Нова" в клуба ще бъдат все по-чести за предстоящия летен сезон.


Марина Кискинова откри две събития в началото на летния сезон


Снимки:
1. Марина Кискинова и VS Dance на боксовия турнир.
Фото: Личен архив
2. Марина Кискинова и VS Dance.
3. Марина Кискинова и балет "Нова" на откриването на Planet Yacht.
Фото: © Flyarch studio