Мис Русия ТВ идва у нас за Мисис България 2007

Дъжд от екзотични пеперуди ще обсипе победителките и гостите на конкурса в Царско село


Мис Русия ТВСпециално за конкурса Мисис България 2007, който ще се проведе на 21 ноември в СПА хотел Царско село и чийто организаторки са Теодора Колчева, Яненка Люцканова и Румяна Маринова, от Русия пристига топ красавицата Евгения Трофимчук. Тя е една от най-известните модерни хореографи и шоу-режисьори в страната си и носителка на престижната титла Мис Русия ТВ 2000. Евгения е шампион на Русия по Show-Dance и ръководител на Руския театър за движение и пластика, а през 2002 г. в Канада влиза в първата десетка на най-добрите джаз-танцьори в света. Тя е и председател на Националния танцов квалифиционен комитет и официален представител за България на Общоруската танцова организация. Евгения ще сътвори хореографията за конкурса Мисис България и ще участва с уникалната си трупа в програмата на ВИП събитието.

Освен със звездното присъствие на Евгения Трофимчук, трите красиви организаторки Теодора Колчева, Яненка Люцканова и Румяна Маринова ще изненадат гостите си с най-екстравагантния финал на звездно шоу – приказен дъжд от екзотични пеперуди ще обсипе победителките и гостите на конкурса Мисис България 2007 в “Царско село”. Пеперудите ще бъдат предоставени за събитието специално от единствената в България ферма за живи пеперуди “Бътерфлай”. Това ще е сюрприз за всички, които знаят легендата: ако на рамото ви кацне пеперуда, през цялата година ще ви съпътстват богатството и успехът. Специално за конкурса ще бъде доставена Кралицата на пеперудите, чието латинско име е ATTACUS ATLAS. Размахът на крилата на Кралицата стига до 25-30см и тя се смята за една от най-големите и редките в света.

Мис Русия ТВКонкурсът «Мисис България» 2007 ще се проведе в 3 тура – спортни облекла, бански и официални тоалети. 15 красиви, интелигентни и социално ангажирани дами ще се борят за титлата «Мисис България», която ще даде на победителката право на участие на световния конкурс Mrs. World. Първата подгласничка на победителката ще представя страната ни на световния конкурс Mrs. Globe, а втората – на световния конкурс Mrs. Beauty World. Кастингите за участие ще се проведат в страната, както следва: 4 ноември – Варна, 11 ноември – София, 18 ноември – Петрич.

Снимки и кратка информация за себе си кандидат-мисиските могат да изпращат на e-mail mrs_bulgaria@dir.bg.