Кейт Мос и Кара Делевин отново в тандем


След като през 2014 година Кейт Мос и Кара Делевин бяха лица на рекламната кампания за новия аромат на Burberry, сега двете британки отново се обединяват - този път, за да представят колекция Mango Есен-Зима 2015/2016.

Кейт има статут на икона в модната индустрия, а Кара е една от най-търсените и високоплатени нови лица на модния подиум. Според експерти двете заедно пред обектива са "смъртоносна комбинация".


Кейт Мос и Кара Делевин отново в тандем


Новината за сътрудничеството е потвърдена. Мос многократно е била лице на испанската марка през годините, докато за Кара това ще бъде първия опит с бранда. Mango публикува само една снимка от началото на кампания, дело на фотографското дуо Инез и Винод.

"Страхотно е, че отново ще работя за Mango, това е толкова свежа и модерна марка", смята Кейт. "Когато мисля какво да облека всеки ден, искам да бъда креативна, а Mango е подходяща марка да си играя с широк спектър от стилове, които съществуват в днешно време. За първи път работя с Mango и това, че имам Кейт за "партньор в злодеянието" е перфектно", казва Кара за ангажимента си като лице на марката.


Източник: БГНЕС
Снимка: instagram.com