Кампанията "Аз харесвам българските народни танци" с подкрепа от цял свят


С радост и гордост ви съобщаваме, че кампанията на Richmart, ансамбъл "Българе" и Fashion.bg, целяща да се заговори за България и българските народни танци по целия свят, набира все по-голяма популярност и получава подкрепа от българи и чужденци от Испания, Канада, Англия, Германия, Франция, Белгия, Австрия, Дания, Ирландия, Италия, Словения, Полша, САЩ и дори от българския екип на Антарктида!


Кампанията Аз обичам българските народни танци с подкрепа от цял свят


Вижте клипчето в подкрепа на инициативата "Аз харесвам българските народни танци" на проф. д-р Христо Пимпирев - български учен и полярен изследовател, преподавател по геология в Софийски университет "Св. Климент Охридски", доайен на българската антарктическа програма, участник в Първата национална антарктическа експедиция през сезон 1987/88, ръководител на ежегодните национални научни експедиции до Антарктика и Председател-учредител на Българския антарктически институт:


 


Благодарим и на танцовите ансамбли от всички краища на България, които активно ни изпращат видеа на свои изпълнения! Всички тях може да видите на адрес: //richmart-vintage.com/posts/April

Много известни личности също се включиха, като записаха видео послание, гласящо "Аз харесвам българските народни танци", в това число - Трио Сопрано, Силвия и Теди Кацарови, Тони Димитрова, Цветелина, Искрен Пецов, Цецо Елвиса и други. Всички видеа може да гледате на //richmart-vintage.com/posts/Video


 

Кампанията продължава, а пикът и ще бъде на 24 май 2015. Призоваваме всички българи да се включат в нея като на 24 май танцуват български хора и заснемат кратки видео клипове, които да публикуват в youtube и facebook със заглавие "Аз харесвам българските фолклорни танци!".