Златна есен в новия брой на Coiffure Beauty!

На корицата на новия брой на сп. Coiffure Beauty ни посреща една от участничките в „Сървайвър“.
„Мечтая си на воля, а когато дойде подходящият момент, просто се възползвам от обстоятелствата и сграбчвам възможността да се докосна до мечтата си” – споделя Таня Василева.

Повече за нея и вълнуващите преживявания на Карибските острови можете да прочетете в подробното интервю специално за Coiffure Beauty.

Гост в рубриката “Топ коафьор” е Милена Найденова – носител на приза „Коафьор на годината” от първия турнир за годишните награди за фризьорство на списание Coiffure Beauty. Участник в редица конкурси за коафьори в страната и чужбина Милена Найденова представя на страниците на списанието своето предложение “Градски шик”. Прическата е елегантна и стилна, удобна за ежедневието и атрактивна.

Heading out Hair & Beauty от Австралия представят колекциите си Clouds, Blanc&Noir, Vintage. Прическите са разнообразни, стилни, с мек женствен рисунък. Косите изглеждат здрави, притежават обем, посока и движение. Цветовете са наситени, с много блясък и скрити изсветлени кичури. Бретонът продължава да бъде актуален – дълъг, пуснат над очите, сресан на една страна или прибран назад.

Четете още:
На страниците на сп. Coiffure Beauty може да прочетете повече за единственото по рода си в България предаване „Пълна промяна“ . Водеща на предаването е популярната TV-водеща Гала. В преобразяването на участниците се включиха едни от най-добрите и известни български специалисти. Салон „Магама“ изцяло пое удължаването и сгъстяването на косите на всички участнички, а също така и други процедури като перманентен грим, лещи, перуки.

За мода:
Джорджо Армани – звезда на италианския лукс. Представяме новата му колекция Leather collection.
Моден обзор на тенденциите за сезона – Есенни детайли: новите шапки, широк колан, брошките, ръкавици за колоездене.
Вечните модни фаворити – най-успешните модни хрумвания на последните сезони

За красота и здраве:
Къде започва красотата?
Водещите дерматолози заключават: Обривите и алергиите са следствие на вътрешни инфекции, а не козметичен проблем.
Есенна песен – есенните тенденции в грима.