Как да изберете бельо за булчинската рокля?

Дантелено, красиво и женствено, то е една от най-вълнуващите покупки за големия ден. Добре подбрано, може да оформи фигурата ви, да повдигне бюста и да подчертае линията на роклята. Изборът му трябва да се остави за момента, в който вече сте поръчали сватбения тоалет. Има сутиени и бюстиета, подходящи за всички видове рокли – от такива с гол гръб до модели със силно изрязани деколтета. Но, какво точно да купите за вашата рокля?!

Как да изберете бельо за булчинската рокля?Рокля с гол гръб

За този тип тоалет изборът на бельо е най-труден и изисква доста сериозно обикаляне на магазините в търсене на подходящия сутиен. А най-доброто решение е силиконов модел, който буквално залепва за бюста, няма гръб и презрамки. Когато купувате подобен сутиен внимателно го разгледайте – трябва да е с дебели „лепенки”, за да може да издържи над 12 часа без излишни проблеми. Преди да го сложите е желателно идеално да подсушите кожата, защото и най-лекият лосион или крем може да причини отлепването му в неподходящ момент.

Рокля с голи рамене

Повечето булки с такъв тоалет съвсем естествено се насочват към сутиен тип бриджитка - без презрамки, но най-подходящо за случая е бюстието. Дори дамите с по-голям бюст могат спокойно да се възползват от него, защото конструкцията му позволява по-добра опора и комфорт. Допълнителният плюс на бюстието е, че прилепва плътно и около корема като по този начин ви осигурява перфектна линия и красиво стояща рокля. Ако пък самата ви рокля в горната си част е бюстие, то това е и перфектното решение на ситуацията.

Плътно прилепнала рокля

При този модел изборът на бельо на пръв поглед изглежда неограничен, но ако роклята е от деликатна материя като шифон, коприна или органза, то трябва много да се внимава какво ще облечете отдолу. Дантеленото бельо например, може да се отбележи под роклята и да изпъкне неприятно. Затова се насочете към семпъл и изчистен сутиен без допълнителни декорации и бикини стринг без ластик в горната част.

Рокля с голямо деколте

Тук няма да сбъркате – моделът на дрехата диктува избор на силно изрязан сутиен, който едва покрива бюста и има тънка линия от плат или силикон в долната си част. Има дори такива, при които тънката ивица е заместена с малки кристалчета и ако роклята ви позволява този видим ефект, още по-добре. Това бельо обаче не е подходящо за дами с голям бюст. Затова, преди да си поръчате подобен тоалет, обмислете добре. Булките с добре оформен и стегнат бюст могат напълно да забравят за сутиена и да се появят без, досущ като филмова звезда минаваща по червената пътека за поредните Оскари.

Снимка:

© списание БУЛКА