Звездни двойки в надпревара за Мис и Мистър Свети Валентин

В номинациите се включи Ники Китаеца с Виолета, финалът е днес

Една от най-обсъжданите двойки у нас - шампионът по танци Наско Месечков и актрисата Елен Колева оспорват челното място в класацията Мис и Мистър Свети Валентин 2015 с топмодела Мари Вачева и австрийския бизнесмен Мартин Колегер. Гласуването за двойка на феновете тече във фейсбук, а финалът с награждаването е на 10 февруари, вторник от 21 часа в клуб Ла Кубанита.

В челната тройка на номинираните звездни двойки са пеещата водеща Кали и третият й мъж Влади, а плътно зад тях са Ники Китаеца и съпругата му Виолета. В по-малко гласове са фолкдивата Емануела с Димитър Динев, син на строителния предприемач Динко Динев. Както и продуцентът Андрей Арнаудов с Бориса Тютюнджиева.

Звездни двойки в надпревара за Мис и Мистър Свети Валентин

Звездата от сериала "Под прикритие" Мариан Вълев за пореден път скандализира с дамите до себе си - този път в прегръдките на Александра Тюркмен, дъщеря на убития бос Фатик. В класацията попада и скандалният актьор Явор Бахаров с певицата-актриса Вики Терзийска, както и Мис Силикон Джулиана Гани, която се сгоди за любимия мъж Роман Стоичков.

Звездни двойки в надпревара за Мис и Мистър Свети Валентин

По време на церемонията жури от журналисти и ценители ще определи голямата награда в конкурса. С музика и много горещи танци гостите ще се забавляват и ще се наслаждават на влюбените двойки. Наградният фонд е осигурен от най-предпочитания клуб в София - Ла Кубанита.