Мъже под прицел в новия брой на Coiffure Beauty

Мъже под прицел в новия брой на Coiffure Beauty

Посрещнете новата година с двоен брой и то не какъв, а именно за силното влияние на мъжкия пол.
Обещайте си едно ново начало и си пожелайте да бъдете още по-красиви, неустоими и уникални. Екипът на Coiffure Beauty ще продължава да съдейства с най-добрите модни предложения и експертни мнения. Броя е посветен на специални материали за косопада при мъжете. Ценни съвети как да стимулирате растежа на косата ни дават специалистите от фирма Антоанет. Ще видите още ревю на пет от най-добрите съвременни фризьори – Марк Лийсън, Ерик Земур, Юджийн Сюлейман, Робърт Кромийнс и дуото Хукър и Янг.

Мъже под прицел в новия брой на Coiffure Beauty

В броя ще прочете още за италианският коафьор Джузепе Марано, който разказа подробно за проекта Color Store Point.
Ще се насладите на богата колекция от предложения с прически специално за силния пол. Колекции на Пол Геринг, Teen Rockmantica на Диана Петкова, предложения на label.m, Urbanize на Dylan Brittain, прически на Jean Claude Aubry и American Crew са само част от визиите, на които може да заложите.
Специално внимание е отделено на специфичната грижа за кожата на мъжете. Професионалистите от Виталити клуб представят своята детоксикираща кислородна терапия Biopure, подходяща както за жени, така и за мъже.

Мъже под прицел в новия брой на Coiffure Beauty

Тайните на силния „чаромат” на кафето, както и на лъмбърсексуалните мъже са разкрити. Дали те ще са тези, които с лека ръка ще изместят и ще оставят метросексуалните в историята, може да разберете само от материала в Coiffure Beauty.
Надникнете зад кулисите на дългоочакваната екранизация на книжния хит „50 нюанса сиво”, който завладя цял свят и се превърна в една от най-бързо продаваните поредици с много фенове, но и с не по-малко критици.

Мъже под прицел в новия брой на Coiffure Beauty