Victoria's Secret подготвят тайно шоу

Според слухове, фирмата за бельо "Victoria's Secret в момента прави тайна фотосесия за представянето на модата в банските костюми за 2015 г. в Пуерто Рико, съобщи в. "Дейли Мейл".

Victoria's Secret подготвят тайно шоу

Според информация, появила се във Fox News Latino гигантът за секси бельо вече бил резервирал 428 хотелски стаи за събитието на няколко места в източната и североизточната част на Пуерто Рико. Министърът на икономиката и търговското развитие на острова Алберто Бако заяви в информация за медиите, че модното шоу на ангелите ще бъде излъчвано по телевизиите на 190 държави и ще достигне поне до 120 млн. зрители.
"Това е уникална възможност за международен маркетинг на Пуерто Рико, както за да се рекламира като туристическа дестинация, така и като място за производство и бизнес с международно значение", допълва Бако.

Въпреки че тепърва детайли по шоуто се очакват от самата компания, тя вече наруши матрицата и тази година премести в Лондон традиционно провежданото си в Ню Йорк шоу. Така че и банските костюми върху изящните тела на ангелите манекенки може да се появят пред очите на света в Пуерто Рико. Програмата ще бъде излъчвана по Си Би Ес и други световни телевизионни мрежи.

По-рано през декември Victoria's Secret направи годишното си шоу на секси бельо в Лондон.

Миналата година Кандис превзе шоуто в Ню Йорк, тъй като бюстът й беше украсен със кралския сутиен, струващ ни повече, ни по-малко 10 млн. долара. Тази година Алесандра Амбросио и Адриана Лима излязоха с варианти на същите "шапки за близнаци", но "само" по 2 млн. долара цена за чифт.

БГНЕС