British Fashion Awards 2014: Победители


ERDEM, Виктория Бекъм и Никола Геские (за Louis Vuitton) са големите победители, които снощи бяха удостоение съответно с призовете "Дизайнер на дамска мода", "Моден бранд" и "Международен дизайнер" на годината по време на церемонията за връчване на British Fashion Awards 2014.


British Fashion Awards 2014: Победители


По време на събитието, Джон Галиано направи първата си публична поява след присъединяването си към екипа на Maison Martin Margiela, за да връчи наградата за изключителни постижения на редакторката на американското издание на Vogue, Анна Уинтур.

Неговата близка приятелка и муза, Кейт Мос, пък обяви победителя в категория "Дизайнер за Червения килим" и това е Сара Бъртън от модна къща "Alexander McQueen".


British Fashion Awards 2014: Победители


Попи Делевин, придружена от Карли Клос и Джоан Смолс, връчи наградата "Модел на годината" на по-малката си сестра - Кара.


British Fashion Awards 2014: Победители


В категорията "Дизайнер на мъжка мода" победител е JW Anderson.

Виктория Бекъм изрази емоционално радостта си от полученото отличие: "Благодаря ви. Толкова съм горда да бъда британка. Горда съм и че изградих марката си тук във Великобритания. Искам да благодаря на екипа си. Обичам ви всички 50 пъти повече от преди и тази награда се дължи единствено на вас. Изминахме дълъг път от гримьорната на "Спайс Гърлс", нали Дейвид? Ти ме вдъхновяваш всеки ден. Ти ме подкрепяш. Ти правиш всичко това възможно. Обожавам децата ни и моите родители, вие ме обичате безрезервно, а аз зная, че нямам най-лекия характер", призна тя.


British Fashion Awards 2014: Победители


Актрисата Ема Уотсън получи отличието за стил, връчено и от Хари Стайлс от групата "One Direction", който е миналогодишният носител. Тя бе в една категория с модела Кейт Мос, съпругата на Джордж Клуни - Амал Аламудин-Клуни и футболиста Дейвид Бекъм.


British Fashion Awards 2014: Победители


Източник: vogue.co.uk
Снимки:
1. Виктория Бекъм
2. Анна Уинтур
3. Кара Делевин
4. Виктория и Дейвид Бекъм
5. Ема Уотсън
© Уил Оливър/ЕПА/БГНЕС