Списание БУЛКА - за булките на зимата

Изключително богат на модни предложения, новият брой на сп. БУЛКА ще ви потопи в празнично настроение с нотки на романтика и страст. Лице на броя е Деница Стоянова - модел на Visages Model Group и нежната половинка на халфа на "Лудогорец" и Националния ни отбор - Михаил Александров, които в ексклузивно блиц интервю споделят историята на своята любов от пръв поглед. Футболните емоции в броя ескалират с автографи от целия тим на ФК "Лудогорец" специално за сп. БУЛКА и поздрав към екипа ни.

Списание БУЛКА - за булките на зимата

Деница представя изкушаващи идеи за булките на зимата във фотосесията "White Temptations", вдъхновени от изящни дантели, тюл, сатен и органза. На корицата позира с булчински аутфит от две части на дизайнер Вяра Георгиева, която след кратко отсъствие отново се завръща на белия подиум, отваряйки врати на елегантното FEDE Студио Булки. Семплият топ в бледо сиво е украсен с френска дантела в екрю и нежни леко прозрачни цветя от органза, ръчно декорирани със стъклени камъчета и перлени мъниста, а полата от копринен сатен и матова органза е въздушна, с леко разкрояваща се изчистена линия.

За най-нетърпеливите абитуриентки на страниците на списанието ви очаква палитра от неустоими рокли и новини при кой дизайнер какво ще откриете.

Ще намерите и най-новите грим тенденции за сезона, съвети за празничен грим, прическа и перфектна визия.

Ще научите какво споделят булките за любовта, предложението и своя незабравим сватбен ден. Каква е подходящата сватбена декорация през зимата, с какви игри може да забавлявате гостите и няколко идеи, за да сте различни - всичко това в новия брой на сп. БУЛКА (www.spisaniebulka.com).