Сватбен център "Брилянтин" предлага колекции 2015 на най-известните имена в булчинската мода

Сватбен център Брилянтин стартира изключително успешно в настоящата година, която е и годината на 50 годишния юбилей на Pronovias.

Сватбен център

Новите колекции 2015 на White One by Pronovias Fashion Group, Enzoani, Demetrios и Modeca са вече налични в Сватбен център "Брилянин" - Бургас. Световният лидер в производството на булчински рокли ни представя разкош в изобилие на атрактивни модели от висококачествени материи и изящни линии на роклите.

Дизайнерите на White One by Pronovias Fashion Group Enzoani, Demetrios и Modeca са вдъхновени от идеята да предизвикат в булката усещане за величественост и неповторимост в сватбения ден.

Сватбен център

Представените модели на елегантни силуети са с акцент върху детайлите, като ръчно бродирани фини дантели върху дълбоко изрязани голи гърбове и впечатляващо изваяни деколтета. Рокли с мек ефирен тюл Морбидо, каскадни дантели,богати шлейфове и феерия от декорации с кристали и пайети с деликатен седефен отблясък са запазената марка на White One by Pronovias Fashion Group.

Сватбен център

Брилянтин успяха да задоволят вкусовите и предпочитанията не само на клиенти от региона и вътрешността на страната, но и тези на други държави,предлагайки и най-добрия баланс между високо качество и цена. Брилянтин, като ексклузивен представител на White One by Pronovias Fashion Group ,Enzoani, Demetrios и Modeca за Източна България ще продължи да поддържа най-добрия ценови диапазон за страната и Европа.

Сватбен център

Перфектна организация, изключителна компетентност и висок професионализъм – това са качества, отдавна превърнали се във визитна картичка “Брилянтин”.

Сватбен център

Пълна колекция 2015 на Сватбен център Брилянтин