Миранда Кер - рекламно лице на новото ухание Escada Joyful

Модната марка "Escada" улавя радостта – състоянието на ума, при което всичко изглежда възможно и нищо не е твърде страховито, в съблазнителния си нов аромат Escada Joyful.

Вдъхновен от момента на радост при получаването на красив букет от прясно откъснати цветя, парфюмът съдържа аромат от красив розов бужур, съчетан със свежи флорални мотиви, събуждащи вътрешното щастие на жената. Бляскавият парфюм сякаш улавя щастието във флакон. Деликатен и лек, Escada Joyful е прекрасен флорален аромат. Усещат се нотки на мандарина и пъпеш, а листа от теменужка добавят блясък в аромата.

Миранда Кер - рекламно лице на новото ухание Escada Joyful

Супермоделът Миранда Кер показва различните страни на Escada Joyful. Нейният поглед към живота и комбинацията от естествена изтънченост, увереност и спонтанност превръщат австралийската красавица в идеалното лице на парфюма.

"Щастлива съм да бъда свързвана с Escada Joyful. Харесвам идеята на този аромат – да се възползваш от малките възможности и да намираш удоволствие и радост в моментите, които правят деня ти. За мен ароматът извиква красиви спомени на ръчно набран свеж букет цветя. Той е обогатен с нотки на сандалово дърво и деликатен розов божур, които обожавам, тъй като божурите са едни от любимите ми цветя", коментира Миранда.

БГНЕС