Конкурсът "Мис България" 2014 с грандиозен юбилеен спектакъл


Грандиозно 25-то юбилейно издание на конкурса "Мис България" подготвят съвместно агенция "Визаж" и агенция "Интерсаунд" - организатори през годините на най-престижния конкурс за красота в страната.

Финалната гала-вечер ще се проведе на 21 декември 2014 година, а големият национален кастинг - през първите дни на месец декември. На него всички красиви момичета от страната на възраст между 17 и 24 години ще могат да впечатлят отбрано жури с хубост, харизма и амбиция.


Конкурсът "Мис България" 2014 с грандиозен юбилеен спектакъл


Регионалните победителки от конкурсите, част от веригата "Мис България", проведени през 2014 година в някои градове като Пловдив, Търговище, Русе, Плевен, Велико Търново, Враца, Монтана, Свищов и други, ще се включат в надпреварата за титлата директно на финала. Момичетата от тези градове, които не са успели да се явят на регионалните конкурси, имат още един шанс да се включат в големия национален кастинг.

Организаторите предвиждат тазгодишното юбилейно издание да се проведе в традиционен формат за конкурс от този ранг - отбрани дефилета и събеседване с жури.

Информация за предстоящия голям национален кастинг ще бъде поместена на официалните уеб сайтове на агенция "Визаж" и агенция "Интерсаунд".


Снимка:
Мис България 2013 Нанси Карабойчева