Жизел Бюндхен: Като майки имаме право да мечтаем и да искаме повече


Топ моделът Жизел Бюндхен призова майките да поставят себе си на първо място, а след това да правят жертви за децата си.


Жизел Бюндхен: Като майки имаме право да мечтаем и да искаме повече"Много е важно да се поддържате, да се грижите за себе си. Нали знаете как в самолета ви казват, че първо трябва да сложите кислородна маска на себе си, а след това на децата си? Според мен до голяма степен и по принцип е така. Като майки може да се почувствате малко виновни. Но ако първо аз "си сложа кислородната маска", се чувствам добре и ще бъда по-търпелива, любяща и разбираща майка и съпруга", казва красавицата.


Наскоро Бюндхен засне реклама на модна къща Chanel. В нея тя играе жена, която опитва да балансира между работата, любовта и майчинството. Моделката от собствен опит признава, че борбата е трудна, но си струва и носи удовлетворение.

"Трябва да имаме правото да мечтаем и да искаме повече. Искаме да бъдем нещо повече от красиви жени, които просто си седят. Да бъда успешна в работата и да не чувствам, че трябва да правя жертви като майка е най-вдъхновяващото нещо за мен", казва Жизел Бюндхен пред вестник "Сънди Таймс".


Източник: БГНЕС