Закръглените модели отново са сред най-търсените

Закръглените модели отново са сред най-търсените През тази година закръглените модели бяха по-търсени от фотографите от слабите манекенки.

Кориците на най-известните списания "Elle", "Love" и "Vogue" осъмнаха с привлекателни пищни жени, които са не по-малко съблазнителни от слабите си колежки. Една от най-търсените "плюс сайз" модели е американката Ашли Греъм, която постигна успешен дебют в света на модата. Греъм споделя, че иска да използва славата си по най-добрия възможен начин и да докаже на жените с по-закръглена външност, че и те могат да бъдат секси. Само за един месец американката се появи на кориците на три списания.

След няколко десетилетия на игнориране на пълните жени в киното, модата и музиката, Ашли вярва, че е дошло времето за промяна. Тя неотдавна представи линия бельо за пълни жени.
"Аз като "плюс сайз" модел поддържам сътрудничество с няколко известни марки, което в миналото не беше възможно. Същото се отнася и за козметичните брандове. Това, че съм закръглена, не значи, че нямам хубава коса. Индустрията се променя" заяви още Греъм.

Закръглените модели отново са сред най-търсените

БГНЕС

Снимки: Ашли Греъм