Дженифър Анистън и нейните тениски

Дженифър Анистън и нейните тенискиАктрисата Дженифър Анистън разкри, че шие тениските си при шивач.

Стилът на дрехите, които Дженифър, предпочита в ежедневието си не се е променил много от времето, когато тя беше в ролята на Рейчъл Грийн в сериала "Приятели". Тя залага на потници и раздърпани дънки.

"Това е моята тайна: обикновено шия тениските си при шивач. Може да звучи тъпо, но работи. Или просто трябва да откриеш точната тениска за теб", казва тя.

Актрисата дори преправя дънките си. "Махам джобовете на дънките, защото харесвам как ми стоят, но джобовете само пречат", споделя тя.

Джен не харесва козметичната хирургия и борбата с остаряването. "Няма да си инжектирам най-различни глупости в лицето. Гледам тези жени и сърцето ми се къса. Само ако знаеха колко по-стари изглеждат… Опитват да спрат часовника, а всъщност виждаме един несигурен човек, който не иска да остарее. Годеникът ми ще опре пистолет в главата ми, ако причиня подобно нещо на лицето си", заяви актрисата.

Къде тогава се крие тайната на живота без бръчки? "Баща ми е 100% грък. Навърши 81 г., а почти няма бръчки, нито баба ми, която почина на 95 г. Трябва също така да се пие много вода и да се използва качествена козметика за лице, да не се прекалява с нищо. Достатъчното количество сън също е важно", смята Дженифър Анистън.

БГНЕС