Наоми Кембъл със "златна" фотосесия за победата на Германия на Мондиал 2014


Наоми Кембъл със "златна" фотосесия за победата на Германия на Мондиал 2014 Фотографът Ранкин засне първата си сесия с топ модела Наоми Кембъл по случай победата на Германия на Световното първенство по футбол.

В снимките Наоми се превръща в човешка версия на футболния трофей. Облечена е в права рокля на Том Форд и обувки на Кристиан Лубутен, а на главата си има слушалки с 24-каратово златно покритие на доктор Дре. Слушалките са един от 24-те чифта, които бяха подарени на отбора на Германия.

"Работата по "Златния проект" беше много забавна. Снимките бяха шумни и енергични. Дори трябваше да покажа способностите си във футбола", казва Наоми. "Това беше първият път, в който работя с легендарния фотограф Ранкин, беше като мечта. Това е най-добрият начин да отбележим победата на Германия. Радвам се, че съм част от тази кампания", добави тя.

На снимките Наоми държи златна топка над главата си, подобно на жената, гравирана на купата от Мондиала. Кожата и е сияйна, косата и блести, а клепачите и са оцветени в златисти нюанси.


Източник: БГНЕС
Снимка: Личен instagram профил на топ модела