Гери в дует с Лекстър на жълто парти

Силвия Стоянова

* Гери Дончева с премиера и на първата си детска книжка: „Истории от Свети Влас”

Гери Дончева организира традиционното цветно лятно парти в семейния МИДА Хотел, с което открива всеки летен сезон. Тази година на 5-ти юли ще бъдат отбелязани пет години от създаването на хотела като голяма туристическа сграда. Именно този факт ще бъде отпразнуван със специално събитие, а дрес кодът ще е решен в ЖЪЛТО. Жълто като слънцето, жълто като златния пясък, жълто като символ на интуицията, на вечността, двигател на силата и мъдростта.

Гвоздеят на партито ще бъде представянето на най-новата песен на Гери Дончева с участието на световноизвестния певец Лекстър (Lexter). Песента се казва Insatiable Love (“Неустоима любов”) и е записана в студиото на Лейди Гага в Испания.

Гери в дует с Лекстър на жълто парти

Гери в дует с Лекстър на жълто парти

Румънеца и Енчев, „Иволюшън”, Мариета и DJ Рубен също ще се погрижат за високия градус на настроението на гостите. За вечерта на ЖЪЛТОТО парти e предвиден и моден коктейл от ревюта, разкриващи последните тенденции за дамското и мъжко облекло през лятото. Дамска мода ще покажат: VHK Fashion с дизайнер Веселка Крачунова, Стоян Радичев и Justy Fashion by Beauty Avenue. Плажна мода ще покажат Sugarfree и Toni Lans с дизайнер Антоанета Кисимова със задължителния моден аксесоар на лятото – слънчеви очила от KWIAT. Mодни предложения към мъжете ще отправят Cacharel и „Агресор”.

Дрес кодът на летните партита, организирани от Гери Дончева и семейството й, всяка година е решен в различен цвят. До момента е имало Зелено, Оранжево и Синьо лятно парти. Тазгодишният избор на жълтия цвят не е случаен. Жълтото олицетворява блясъка на духовното, на мъдростта на познанието, внася равновесие в мислите и чувствата, стимулира творческите и интелектуалните способности.

Гери в дует с Лекстър на жълто парти

Съвсем скоро Гери завърши втора магистратура – "Предучилищна педагогика" в Софийски университет като първата е – "Икономика на туризма" в УНСС. Увличайки се по децата и по работата с тях, Гери решава да направи детски книжки, които да са забавни и едновременно поучителни. Стилът й на писане лесно се възприема от малчуганите, тъй като текстът е в рими.
"Това са приказки в стихотворна форма. Римушките лесно се запомнят и децата се забавляват с тях. Когато едно дете се забавлява, тогава то научава най-много и съвсем неусетно добива знания." споделя авторката на "Истории от Свети Влас".

"Хубаво е децата от малки да знаят какви богатства има България. В рими мога да разкажа за много забележителности и децата ще запомнят всичко с интерес. Аз самата много се впечатлих от идеята за екопътеката в Свети Влас, по която може да се срещнат какви ли не диви животни, Амфитеатъра, който безспорно е едно съвременно чудо, а морето винаги ме е вдъхновявало и затова реших да напиша книжка именно за Свети Влас!". Гери споделя също, че за проекта "Истории от Свети Влас" срещнала пълна подкрепа от курорта St. Vlas Dinevi Resort, които на драго сърце предоставят терена за премиерата на книжката, която ще се състои на 6-ти юли. Книжката е под крилото на издателство „Стефан Добрев” и ще бъде разпространена във всички големи книжарници в страната, ще грее и по рафтовете на избрани детски центрове.

Гери в дует с Лекстър на жълто парти

През месец септември се очаква следващата книжка на авторката, а до тогава ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ!

Снимки:
1. Гери Дончева и Лекстър в звукозаписното студио
2. Гери Дончева в звукозаписното студио
Фото: © Салва/Испания
3. - 4. Гери Дончева с атрактивна жълта рокля на Палома Фешън.
Фото: © Филип Фирсов/ Русия