Анн-Джи с атрактивна фотосесия


Хип-хоп изпълнителката и двукратна Световна шампионка фитнес модел Анн-Джи засне прекрасна, стилна фотосесия с еротичен привкус. Горещите кадри са издържани в черно-бялата стилистика и са дело на известния фотограф Георги Божков.


Анн-Джи с атрактивна фотосесия


След като беше една от първите корици на мъжкото популярно списание Playboy през 2005 г., от тогава изпълнителката не се е снимала в тази стилистика. След като през 2012 Анн-Джи спечели титлата Miss Fitness World в Италия в категорията Фитнес Модел, миналата година тя затвърди позициите си на световната сцена като отново стана Световна шампионка на Световната Фитнес Федерация WFF в Словакия.


Анн-Джи с атрактивна фотосесия


Фотографът Георги Божков, заснел едни от най-красивите жени на България, бил очарован от множеството сполучливи кадри.

Певицата, която съвсем скоро се готви да атакува и музикалната сцена с новия си летен хит, изненада фотографа, като го покани да участва във видеото.


Анн-Джи с атрактивна фотосесия


Клипът се очертава да е много интересен, а текста към песента доста пикантен, затова ще бъде въртян предимно в интернет пространството.

Очаквайте го скоро в официалният сайт на певицата www.ann-g.com, както и цялата нова гореща фотосесия, споделиха от Профайл.