Фестивал на модата и красотата 2014

Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e един от най-големите и престижни модни форуми в България, на който се дава възможност на различни модни марки/български и чуждестранни/ да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. По традиция домакин на престижния форум е Гранд Хотел Варна, а организатор – Модна Агенция VIP Fashion Group.

Седмото издание на „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА 2014“ ще се проведе на 29 юни (датата е променена в знак на съпричастност с трагедията във Варна) в лятната градина на Гранд Хотел Варна в Комплекс „Св. Свети Константин и Елена“. Събитието ще бъде в две поредни вечери, на които ще присъстват над 800 гости от България и чужбина.

Във „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ – Варна 2014, ще вземат участие най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата МИС ВАРНА - Снежанка Касабова, Ирена Иванова, Алиса Ганева, Вирджиния Мутафчиева, Ирена Григорова, Яна Димитрова, както и Ива Атанасова /BEST MODEL OF THE WORLD 2011/.

Фестивал на модата и красотата 2014

Лице на Фестивала ще бъде Жаклина Братанова, носителка на титлата МИС ВАРНА 2013, а за водещ е поканен актьора Симеон Лютаков.
Стайлинга на моделите ще бъде поверен на топкоафьора Конда Кондов /Салони Nushi/ и екипа на гримьорката Кристина Славова.

„Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА“ – Варна 2014 ще се осъществи благодарение на партньорство на Гранд Хотел Варна, МОЛ ВАРНА, Винарска изба Варна и модният портал FASHION.BG.

Медийни партньори на събитието са: www.fashion.bg, www.moda.bg, www.topmodel.bg, www.moreto.net, www.varnautre.bg, www.lifestyle.bg , www.varna24.bg , www.yep.bg, www.ydara.com, ХАЙЛАЙФ и в-к "Черно море".

Снимка: Фестивал на модата и красотата 2013