Най-влиятелните майки на 2014 г.

Списание Working Mother ("Работеща майка") публикува годишната си класация на 50-те най-влиятелни майки. Бионсе, Виктория Бекъм, Шакира и Ким Кардашиан оглавяват класацията.

"Кристина Агилера, Кери Уошингтън, Сандра Бълок, Бионсе, Шакира и Ким Кардашиан ни вдъхновяват да се стремим да растем и да бъдем по-добри".

Най-влиятелните майки на 2014 г. Най-влиятелните майки на 2014 г.

Най-влиятелните майки на 2014 г. Най-влиятелните майки на 2014 г.

Най-влиятелните майки на 2014 г. Най-влиятелните майки на 2014 г.

В класацията майките са разделени в осем категории: Забавление/Литература, Мода, Бизнес/Финанси, Новини/Реклама, Политика, Индустрия/Търговия, Филантропия и Технологии/Наука. Отличие получават тези, които "притежават талант, бизнес проницателност, новаторски дух и смелостта да оказват влияние върху света по толкова убедителен начин".

Дженифър Оуенс, главният редактор на Working Mother, споделя, че жените в списъка са примери на хора, които успяват да балансират между кариерата и семейството.
"Най-влиятелните майки на 2014" е класация за най-отличените майки, които успяват да имат успешна кариера и полагат всеотдайни грижи са семейството си. Тези майки вдъхновяват жените, които, за да изкарат прехраната си, трябва да се разкъсат между работата и семейството", казва тя.

БГНЕС