Алиша Кийс ще рекламира новото ухание на Givenchy

Алиша Кийс ще рекламира новото ухание на GivenchyАлиша Кийс стана новото лице на парфюмите на Givenchy.

Певицата сключи първия си договор за реклама на козметичен продукт с парфюмерийния отдел на френската модна къща и ще бъде лице на най-новия й аромат, който ще бъде пуснат на пазара през септември.

"За мен е чест да представя на света най-новия парфюм на Givenchy. Дълго време Givenchy беше една от най-култовите луксозни модни къщи и е мой личен фаворит", сподели Кийс пред сайта WWD.

Така тя се присъединява към звезди като Аманда Сийфрид, която в момента е лице на аромата Very Irrésistible, Джъстин Тимбърлейк, който участва в рекламите на Play, и Ума Търман, звезда в рекламната кампания на Ange ou Demon Le Secret.

Парфюмите Givenchy от дълго време използват известни лица в своите кампании. През 1958 г. Юбер дьо Живанши написа история като помоли холивудската звезда Одри Хепбърн да представлява аромата му L`Interdit на мястото на обикновен модел.

За Алиша Кийс сделката с Givenchy е ново направление, след като едногодишното й партньорство с Blackberry завърши през януари, с което тя престана да бъде глобален творчески директор на марката телефони.

БГНЕС