Холивудските звезди, за които бракът е табу

В навечерието на сезона на сватбите трябва да бъде обърнато внимание и на тези, които нямат намерение да минават под венчило. Сред звездите, които искат да останат неженени, има както жени, например Камерън Диас, Ева Мендес и Опра Уинфри, така и мъже, като Джордж Клуни.

Холивудските звезди, за които бракът е табуОпра Уинфри има връзка със Стедман Греъм вече 30 години, но няма желание да се омъжва. Това обаче не спира хората да я разпитват на тази тема. В интервю от миналата година тя казва, че иска да напусне този свят като "неомъжена жена".


Холивудските звезди, за които бракът е табуКамерън Диас беше сгодена през 2000 г. за Джаред Лето, но това не означава, че бърза да се установи с един човек завинаги.
"Не мисля, че трябва да живеем на базата на стари традиции, които не отговарят на нашия свят. Кой иска да бъде с един и същи човек 80 години? Защо не опитаме и нещо различно", казва тя за списание "Максим".


Холивудските звезди, за които бракът е табуНа 68-годишна възраст Даян Кийтън не смята, че бракът е естествено развитие в живота. В миналото актрисата има връзки с мъже като Уорън Бийти и Ал Пачино, който също не иска да се жени. "Привличат ме мъже и обичам да прекарвам време с тях. Но да остана с един мъж цял живот? Това е различен свят. Смятам, че за това трябва да си някой, който може да прави компромиси и да бъде реалист. Аз никога не бих могла да го направя", казва тя относно решението си да не се омъжва.


Холивудските звезди, за които бракът е табуВъпреки големия брой на връзките си и трите си деца Ал Пачино не изглежда като мъж, който би се оженил. "Бащата на Ал почина, когато той е много млад. Той не иска да има лош брак. Ал понякога е труден за разбиране и мисля, че осъзнава това. Никога не можем да разберем точно защо не иска да се жени", казва приятелката му Лорънс Гробел през 1999 г.


Холивудските звезди, за които бракът е табуДжордж Клуни е смятан за вечния ерген и плейбой на Холивуд. Ето защо хората забравят, че той беше женен за актрисата Талия Балсам от 1989 до 1993 г. "Не говоря за това, защото не мисля за него", казва Клуни пред списание Esquire през януари миналата година.


БГНЕС