Зоуи Салдана е новото рекламно лице на L'Oréal Paris


Зоуи Салдана е новото рекламно лице на  L'Oréal ParisАктрисата Зоуи Салдана бе избрана за лице на новата рекламна кампания на L'Oréal Paris.

"Изключително съм поласкана. Поканата на L'Oréal е като сбъдната мечта за мен. Предстои ми вълнуващо пътешествие заедно с L'Oréal и ще дам всичко от себе си, за да достигне философията на бранда до максимален брой жени по света", заяви Салдана.

"Докато растях, родителите ми ме учеха да вярвам, че съм способна на всичко, на което е способен един мъж. Научиха ме да мечтая, като нон-стоп ми вдъхваха вяра, че мечтите се сбъдват. Аз съм борбена натура и всеки един успех ми струва много усилия, от което не само че не се срамувам, а дори се гордея".

От L'Oréal също не пропуснаха да споделят задоволството си, че Зоуи Салдана ще промотира новите им продукти. "Зоуи удивлява със своя непосредствен стил и котешка красота. Освен това има перфектна кожа и изключително грациозна походка", заяви президентът на L'Oréal Сирил Шапюи.

Преди Салдана лица на известната козметична марка са били и други топ актриси, като Джейн Фонда, Джулиан Мур, Ева Лонгория и Фрейда Пинто.


Източник и снимка: БГНЕС


Вижте още:
L'Oreal Professionnel с ново рекламно лице