Гурме хамбургер?
Нов азиатски ресторант иска да добави "друго измерение в кухнята на Манхатън", като към менюто си за бързо хранене прибави хамбургер за 250 долара.
Между пълнозърнестите филийки на сандвича се намира специален пастет от сотирана патица с гъши дроб, хайвер от белуга, говеждо месо, трюфели, както и специален сос, разработен от главния готвач, разбира се не по-малко скъп от останалата плънка в хамбургера.
Най-важната съставка в сандвича е говеждото месо, което специално се внася от Япония и трябва да бъде приготвено по стриктна рецепта, която допълнително оскъпява сензационния хамбургер. Готовото месо трябва да се докосне с пръсти по определена точка в средата, от която се разбира дали е приготвено както трябва или трябва да се подмени с ново.
Ресторантът ще предлага на гостите си и по-евтини храни, но според главния готвач да спестиш от заплатата си, за да си позволиш поне веднъж подобно удоволствие, определено си струва.
Източник: БГНЕС
19.03.2014 18:37 - Отпечатък
Полагам пръст на всякакви хамбургери. Цена 50 евро. Придава допълнителен аромат и чар на всеки полуфабрикат. Пръстът е овкусен с тайни съставки, а може и избор на аромат по каталог. За контакти тук :)
Добавете вашия коментар към статията
Моля пишете на кирилица и с малки букви