Ново мобилно приложение за заетите мъже и техните половинки


Ново мобилно приложение кара нежните половинки в една връзка да не се чувстват пренебрегвани от заетите си приятели, пише британският вестник "Дейли Мейл".

BroApp е мобилно приложение, което изпраща на момичета предварително създадени съобщения. Негови създатели са двама млади австралийци, известни като Том и Джеймс. Според тях, приложението не е разработено за мързеливи момчета, а за такива, които искат приятелките им да се чувстват обожавани. Всъщност, Том и Джеймс изпробвали изобретението си върху своите половинки в продължение на 3 месеца.


Ново мобилно приложение за заетите мъже и техните половинки"Създадохме демо версия на BroApp, а тогава дори нямахме име за програмата - само за наша употреба. Изпращаше по едно съобщение на ден без повод. Реакцията на нашите приятелки беше положителна", казват създателите.

Приложението има функции за безопасност, с които то не може да бъде засечено. Предварително съобщение няма да бъде изпратено, ако телефонът на момчето е свързан с безжичния интернет в дома на приятелката му. Няма да има и съобщение, ако двамата са говорили по телефона или са си писали съобщения скоро.

Приятелките на Том и Джеймс не разбрали, че техните половинки изпитват изобретението си в продължение на 3 месеца.

"Моята приятелка беше впечатлена, че и пиша съобщение, когато ще се видим довечера. Беше малко неловко, когато трябваше да и разкажа за BroApp и че през изминалите три месеца сме го тествали върху нея и приятелката на Джеймс. В началото момичетата отхвърлиха идеята ни, казаха: "Всяко момиче ще се усети, няма да проработи". И двете сгрешиха", разказва Том.

Източник: БГНЕС


* А според вас дали BroApp би помогнало наистина момичето да се чувства доволно от вниманието на приятеля си или ще се усети и ще се ядоса още повече, че е ползвал "измама"?