Клаудия Шифър: Внимателна съм към тялото си и то се отнася внимателно към мен


Моделът Клаудия Шифър полага ежедневни грижи за тялото си и се старае винаги да поддържа добрата си форма.

43-годишната звезда споделя, че приоритет за нея е да бъде здрава и слаба, а това постига със здравословен режим на хранене и всекидневни тренировки. Сред любимите упражнения на модела е ходенето пеш на свеж въздух.


Клаудия Шифър: Внимателна съм към тялото си и то се отнася внимателно към мен


"Внимателна съм към тялото си и то се отнася внимателно към мен. Като става дума за здравословно хранене, мога да кажа, че съм пристрастена към соевото мляко с плодове за закуска. Пия много вода и правя упражнения във всеки удобен случай. Не обичам екстремните спортове като тичането например. Винаги съм предпочитала да ходя пеш дори навън да е много студено, тъй като усещам как въздухът тонизира кожата ми. Грижа се дори за дишането си благодарение на йога упражненията, които правя", разказа моделът пред FemmeActuelle.fr.

Русокосата красавица, която наскоро пусна на пазара своя серия шампоани "Essence Ultime with Schwarzkopf", разкри, че от съществено значение е грижата, която полага за косата си, а именно подхранващите масла. "Аз имам суха коса и затова винаги подхранвам краищата й със специални масла или олио за тяло. Когато става въпрос за цвета на косата ми, в допълнение към специалния шампоан, използвам и спрей, който защитава от UV лъчите", сподели още моделът.

Източник и снимка: БГНЕС