Как е преборила депресията Лейди Гага?


Лейди Гага разкрива, че въпреки успешната 2013, в края на годината изпаднала в депресия.

Как е преборила депресията Лейди Гага?"В края на миналата година бях много депресирана. Чувствах се напълно изчерпана, не долавях даже биенето на сърцето си. Бях разгневена, цинична и дълбоката тъга, в която бях изпаднала, ме влечеше като котва накъде си пожелае", разказва певицата пред списание "Harper's Bazaar" (броят излиза през март).

"Направо не можех да се понасям. Светлината ми беше угаснала. Мислех си, че умирам. Но се насилих да се фокусирам върху хубави неща и с настъпването на януари започнах да се съвземам. Казах си: "Каквото и да ти е останало, дори една-единствена молекула светлина, ти трябва да я откриеш и да я мултиплицираш. Трябва да го сториш - заради самата теб, заради музиката си, заради феновете си, заради семейството си".

Лейди Гага продължава откровението си така: "Хубавото на депресията е, че не ти отнема таланта. Само прави по-трудно откриването му. Но аз винаги го откривам. Научих, че тъгата ми никога няма да унищожи великото у мен. Просто трябва да се върнеш назад към величието и да откриеш малката светлинка, която ти е останала. Късметлийка съм, че успях да направя точно това - да намеря едно складирано блещукащо късче".


Източник: БГНЕС
Снимка: Лейди Гага пристига на MusiCares Person of the Year, 24 януари 2014, Лос Анджелис, Калифорния; БГНЕС/ЕПА