Обещанията, които хората си дават на Нова година

Обещанията, които хората дават на Нова годинаВсичко го знаем – "Нова година -нов късмет", "От нова година започвам на чисто", "След нова година Ставам друг човек”.Вероятно всеки от нас е отброявал последните секунди "от стария си живот" миг преди да настъпи дванадесетия час.И надеждите, които е имал за следващата година, са светили в ума му по-ярко и от бенгалския огън и празничната заря, които изпращат годината.

В началото на годината е време за размисъл за това какво искаме да променим в следващите 12 месеца.

Най-популярната цел, която си поставят мъжете през новата година е да живеят по-здравословно, показва ново проучване. Представителите на силния пол най-често си обещават да спортуват повече и да намалят пиенето. Сред желанията на господата са повече пътувания, което не включва ходене до по-далечен бар в града.

Жените пък най-често си обещават да надмогнат неистовото желание да си купуват обувки всеки месец. Те си дават дума също да спрат да си казват "нещо не е наред", ако всичко е в реда на нещата. Много от момичетата си поставят за цел да спрат да бъдат толкова обсебени от фигурата си и да се наслаждават повече на живота. Голяма част от анкетираните признават, че в началото на годината са си обещали да отделят всеки уикенд само на приятели и семейство, без никаква работа. А има и такива, които в новогодишната нощ се заричат да спрат да използват Фейсбук, Туитър и т.н. Или пък обещават "Ще бъда решителна. Поне ще опитам. Може би. Ще видим…".

Какво си пожелаха звездите за Новата година?

Клои Кардашиян„Ще нося изрязан потник с дънки”.

Къртни Кардашиян„Ще работя по-малко и ще се забавлявам повече”.

Фърги„Ще тренирам и ще ям здравословно”.

Кание Уест„Ще си държа устата затворена за поне 6 месеца и няма да говоря лошо за другите хора”.

Елизабет Банкс – „Ще се науча да свиря на пиано. Ще спра да се занимавам с глупости. Ще работя за добро бъдеще на децата си”.

БГНЕС