Майли Сайръс е новото лице на Марк Джейкъбс

Майли Сайръс е новото лице на Марк ДжейкъбсМайли Сайърс е новото рекламно лице на Марк Джейкъбс. Певицата подписа договор с модната марката и ще представи тазгодишната й колекция Пролет/Лято 2014.

Майли е известна с оскъдните си дрехи и изплезен език, които гордо показва на всичките си концерти, но предстоящата фотосесия ще разкрие певицата в една по-женствена светлина. Красив слънчев плаж е превърнат в снимачна площадка за сесията, а Сайърс позира в прилепнало яке и кафяви къси панталонки на марката. На една от снимките певицата изглежда замечтана, красива и с разрошена от вятъра коса.

Съвместната работа на Майли с модната марка не е изненада за никого. Певицата от край време е в много близки отношения с дизайнера и използва всеки възможен повод да го поздрави пред голяма публика. Сайърс оглави няколко класации за мода след като на няколко пъти се появи на червения килим с рокли дело на Джейкъбс. "Невероятно е да познавам хора като Марк и Робърт Дъфи. Те са невероятен отбор и за мен е чест да бъда рекламно лице на марката им. Хора успешни и известни в това което правят", коментира Майли по повод фотосесията.

Майли Сайръс е новото лице на Марк Джейкъбс

Майли Сайръс е новото лице на Марк Джейкъбс

БГНЕС