Стилът на Адриана Лима

Стилът на Адриана Лима Адриана Лима обича да се чувства "женствена" и "секси".

32-годишната красавица е почитателка на червено-черния дантелен сутиен на Виктория Сикрет, който представи в рамките на Годишното модно шоу за 2013 г. на марката за бельо, чиято основна тема бяха "Парижките нощи".

Манекенката казва, че сутиенът е идеален за предстоящия празничен сезон и я кара да се чувства добре в кожата си. "Моят любим модел от "Парижки нощи" беше първият, който представих. Това е много сексапилен сутиен с подплънки, покрит с дантела и в червен цвят. Това е идеален модел за празника. Харесва ми да се чувствам женствена. Усещах се много секси в него", сподели Адриана пред списание "Пийпъл".

Извън модния подиум манекенката често избира кожени панталони, но казва, че "подходящото бельо" е от основно значение, дори когато няма как да се види. "Харесвам черни кожени панталони, съчетани с хубави високи обувки. Но трябва да имате подходящо бельо отдолу", казва Лима.

Манекенката, която има четиригодишна дъщеря Валентина от съпруга си Марко Ярич, работи за Виктория Сикрет от 2000 г. и миналата година откри годишното ревю само два месеца след като роди второто си дете, Сиена.

БГНЕС