Миранда Кер за раздялата с Орландо Блум

Миранда Кер за раздялата с Орландо БлумМиранда Кер и Орландо Блум обявиха раздялата си през октомври след 3-годишен брак. И докато много звездни двойни не успяват да запазят приятелството помежду си и след края на връзката си, Миранда е решена да остане в добри взаимоотношения с бившия си съпруг Орландо Блум.

Миранда, която има 2-годишния Флин от Орландо, проговори за първи път за раздялата като настоя, че тя и актьорът от "Властелинът на пръстените" винаги ще се обичат.

"За всеки, който минава през раздяла, е трудно, без значение дали е в общественото пространство или не. За нас е важно да запазим приятелството си за дълго време, както и динамиката на това да бъдем любящи родители на Флин, затова си казахме всичко честно и открито", каза Миранда пред австралийското издание на "Харпърс Базар" и добави: "Ние се уважаваме, а с уважението идва разбирателството. Когато има разбирателство, предполагам, че всичко е малко по-хармонично".

"Все още се обичаме и се грижим един за друг", продължава Миранда.

30-годишната красавица няма да пътува за родна Австралия за празниците, защото трябва да гледа малкия им син, докато баща му работи усилено над "Ромео и Жулиета" на Бродуей.

БГНЕС