Карл Лагерфелд с нов бутик

Карл Лагерфелд с нов бутикИзвестният дизайнер Карл Лагерфелд ще отвори голям бутик в британската столица догодина.

Откриването е планирано за март 2014 г. Магазинът ще се разполага на огромна площ на "Риджънт стрийт". Колекциите в него ще бъдат както за жени, така и за мъже и ще обхванат целия гардероб – кожени изделия, чанти, шалове, очила, часовници и обувки.

Клиентите ще могат да оставят съобщения на дизайнерите в дигитална книга за гости, а в пробните ще има инсталирани фотоклетки, с които можете да се снимате и да споделяте с приятели чрез смартфона си облеклото, което сте облякъл.

"Откриването на магазина ни дава изключителна възможност да позиционираме марката в този важен за нас пазар", заяви изпълнителният директор на марката Пиер Паоло Ричи.

"Лондон е един от водещите градове в света по търговия на дребно. Тук има уникален моден микс. Нашето присъствие в британската столица ще бъде фантастично представяне на нашата марка", обясни още той.

Карл Лагерфелд има бутици в Париж , Берлин , Мюнхен, Амстердам , Шанхай, Пекин и Антверпен. Дизайнерът планира да открие още няколко магазина в големи европейски градове следващата година.

БГНЕС