Сестрата на Бионсе с колекция за Puma

Сестрата на Бионсе с колекция за PumaСестрата на Бионсе Соланж Ноулс обедини усилията си с Puma за създаването на нова линия маратонки.

Певицата беше назначена за творчески директор на марката за спортни стоки и веднага след поемането на функцията се заела да създаде линия цветни маратонки, наречена "Огнени момичета".

Тя публикува първите снимки от колекцията на страницата си в Tumblr и разкри, че работила с дизайнерите Герлан, Уилям Окпо и Хишам Бароча, за да усъвършенства външния вид на обувките.

"След като с години бях творчески директор на мои собствени проекти, включително музикални видеоклипове, фотосесии, корици за албуми и уеб съдържание, съм изключително щастлива да обявя, че сега мога да вложа страстта си към всички тези неща в новата си роля на творчески директор на култовата Puma", съобщи Соланж.

"В новата си роля ще мога да изразявам любовта си не само към дизайна, а и към създаването на творчески идеи и изпълнението им, ръководейки изключително талантлив екип. Много се забавлявах, докато създавахме специални материали, рекламни кампании, събития и докато работех с прекрасния екип на Puma, включващ някои от моите любими млади артисти, фотографи, графични дизайнери, за създаването на продукти, които показват подхода и философията както на мен самата, така и на Puma", допълни Соланж.

Сестрата на Бионсе с колекция за Puma

БГНЕС